How to reset BASE?

Post Reply
a_bdour
Posts: 2
Joined: Sat Dec 29, 2018 4:19 pm
My ELO: 1000-1500

How to reset BASE?

Post by a_bdour » Mon Dec 31, 2018 12:46 pm

Hi all,
How to reset a Base after solving all puzzles in it?
Say for example that I completed Beginning chess 300 problems base, and would like to solve the 300 puzzles again, How can I reset all the puzzles at once. So o can't see the solution in the notation window ?

Thanks

sergeyvl
Posts: 1613
Joined: Sun Nov 13, 2011 5:43 pm
My ELO: 1700-1800
Location: Харьков
Contact:

Re: How to reset BASE?

Post by sergeyvl » Mon Dec 31, 2018 2:23 pm

a_bdour wrote:
Mon Dec 31, 2018 12:46 pm
Hi all,
How to reset a Base after solving all puzzles in it?
Say for example that I completed Beginning chess 300 problems base, and would like to solve the 300 puzzles again, How can I reset all the puzzles at once. So o can't see the solution in the notation window ?

Thanks
Hi!

Just download this book again :)

a_bdour
Posts: 2
Joined: Sat Dec 29, 2018 4:19 pm
My ELO: 1000-1500

Re: How to reset BASE?

Post by a_bdour » Mon Dec 31, 2018 3:14 pm

Thanx a lot.

Post Reply